Biohort

Biohort tuinhuis

Heeft u behoefte aan een degelijke tuinkast? Dan is een Biohort tuinhuisje of tuinkast ideaal! Neem op uw gemak een kijkje in de Biohort collectie van De Hoeve Buitenleven en laat u overtuigen door de voordelen van deze duurzame tuinkasten.


Lees meer...

Over Biohort

‘Biohort’ kan vertaald worden naar ‘het leven (bios) in de tuin (hortus)’. Dit Oostenrijkse merk specialiseert zich al zo’n 20 jaar in het ontwerpen en produceren van opbergsystemen voor de tuin. Deze worden gekenmerkt door een doordacht, functioneel ontwerp en een hoogwaardige kwaliteit.


Waarom een metalen Biohort tuinkast?

Biohort maakt voor haar producten gebruik van metaal. Een metalen tuinkast biedt een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van een houten uitvoering. Dankzij de kwaliteit van het staal en de duurzame emaille afwerking blijven Biohort tuinkasten en tuinhuisjes jarenlang vormvast. U krijgt dan ook maar liefst 20 jaar garantie op uw aankoop! Biohort tuinkasten zijn nagenoeg onderhoudsvrij; ze kunnen eenvoudig worden gereinigd en hoeven niet om de zoveel jaar geschilderd te worden. Daarbij zijn de gecoate staalplaten brandveilig (DIN 4102).


Ons assortiment Biohort tuinhuisjes

De Hoeve Buitenleven biedt een ruime collectie metalen Biohort tuinhuisjes en tuinkasten. U heeft de keuze uit diverse uitvoeringen en afmetingen, in donkergrijs metallic, zilver metallic, kwartsgrijs metallic of donkergroen. Elke serie heeft weer zijn eigen specifieke doeleinden. Zo zijn de rolboxen uit de StoreMax serie ideaal voor het veilig opbergen van uw grasmaaier en containers, terwijl de Woodstock serie speciaal zijn gemaakt voor het droog opbergen van uw haardhout. Zoekt u een ruim tuinhuis, dan is de Europa 7 serie een aanrader.

Geeft u toch de voorkeur aan een houten tuinhuisje? Bekijk dan al onze houten tuinhuizen en blokhutten.


Biohort tuinkast kopen

Een duurzame Biohort tuinkast kopen doet u heel snel en gemakkelijk via de online shop van De Hoeve Buitenleven. U profiteert bij ons niet alleen van een uitgebreid aanbod, maar ook van de laagste prijzen. Heeft u vragen over de aanschaf van een metalen tuinkast of tuinhuisje of behoefte aan een persoonlijk advies? Neemt u dan contact met ons op. Onze klantenservice staat 6 dagen per week voor u klaar! Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in Kesteren. Hier kunt u ons Biohort aanbod op uw gemak van dichtbij bekijken.


Lees minder...We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
To Top
persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je deskundig advies? Neem contact met ons op!

persoonlijk advies