Getrapt dak

Tuinhuis met getrapt dak

Bent u op zoek naar een tuinhuisje dat net even anders is? Wat dacht u van een houten blokhut of tuinhuis met getrapt dak? Bij De Hoeve Buitenleven heeft u keuze uit een breed scala aan modellen. Neem op uw gemak een kijkje in ons uitgebreide assortiment!


Lees meer...

Waarom een blokhut met getrapt dak?

Een getrapt dak bestaat uit twee hellende dakvlakken, net als een kapschuurdak. Alleen bij een getrapt dak sluiten de dakvlakken niet direct op elkaar aan; dit creëert het idee van een trap. Een getrapt dak geeft uw blokhut of tuinhuis een speelse uitstraling. Verder biedt een tuinhuis met getrapt dak dezelfde voordelen als een tuinhuis met kapschuurdak.


Ons assortiment tuinhuizen met getrapt dak

De Hoeve Buitenleven biedt u een mooie collectie tuinhuizen en blokhutten met getrapt dak. Deze zijn van het merk Karibu en vervaardigd uit Scandinavisch vurenhout. U heeft de keuze uit verschillende afmetingen, dus er is voor elke tuin of oprit een geschikt model te vinden. En dankzij de vele optionele extra’s stelt u heel eenvoudig uw ideale tuinhuisje of blokhut samen.

Is een tuinhuis met getrapt dak toch niet precies wat u zoekt? U kunt ook kiezen voor een ander daktype! Zo hebben we bijvoorbeeld tuinhuisjes met zadeldak, tuinhuisjes met lessenaarsdak en tuinhuisjes met platdak.


Blokhut met getrapt dak kopen

Heeft u interesse in een tuinhuis of blokhut met getrapt dak? Dan bent u bij De Hoeve Buitenleven aan het juiste adres. Bij ons bent u namelijk verzekerd van aantrekkelijke prijzen, een snelle levering en een uitstekende service. Heeft u specifieke wensen voor uw tuinhuis? Of wilt u ons uitgebreide assortiment liever eerst even van dichtbij bekijken? Kom dan gerust langs bij onze showroom in Kesteren. Indien u niet in de gelegenheid bent om langs te komen kunt u voor vragen of advies ook contact opnemen met onze klantenservice.


Lees minder...Asc

1 Item

per pagina
 1. Karibu Garage Getraptdak
  Karibu Garage Getraptdak
  Karibu Garage Getraptdak
  • 327x447
  • Onbehandeld
  • Scandinavisch Vurenhout
  €2.399,99
Asc

1 Item

per pagina
To Top
persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je deskundig advies? Neem contact met ons op!

persoonlijk advies