Piramidedak

Tuinhuis piramidedak

Als u op zoek bent naar een blokhut of tuinhuis met een unieke uitstraling, dan is een tuinhuis met piramidedak wellicht iets voor u. Neem op uw gemak een kijkje in het uitgebreide aanbod van De Hoeve Buitenleven en laat u inspireren door de vele mogelijkheden van een blokhut of tuinhuisje met piramidedak!


Lees meer...

Waarom een tuinhuis met piramidedak?

Een piramidedak is een dak dat is opgebouwd uit meerdere driehoekige dakvlakken die in de nok samenkomen. Een tuinhuis of blokhut met piramidedak heeft een opvallende uitstraling en is ook nog eens zeer stabiel. De relatief kleine dakvlakken zorgen voor een uitstekende windbestendigheid.


Ons assortiment tuinhuizen met piramidedak

De Hoeve Buitenleven biedt u een mooie collectie met diverse tuinhuisjes en blokhutten met piramidedak van het merk Lugarde. Deze zijn aangevuld met een aantal modellen van ons eigen merk. U heeft de keuze uit verschillende afmetingen. Daarnaast zijn er allerlei extra opties met betrekking tot materialen, dakbedekking, deuren, ramen en afwerking. Maatwerk is uiteraard altijd mogelijk! Zo stelt u heel eenvoudig uw ideale tuinhuisje of blokhut met piramidedak samen.

Naast tuinhuisjes met piramidedak leveren wij ook tuinhuisjes met andere daktypes. Hierbij kunt u denken aan tuinhuisjes met plat dak, tuinhuisjes met kapschuurdak en tuinhuisjes met tonvormig dak . De mogelijkheden zijn eindeloos!


Blokhut piramidedak kopen

Een blokhut met piramidedak kopen? Dat doet u heel snel en gemakkelijk via de webshop van De Hoeve Buitenleven! U bent bij ons verzekerd van een groot assortiment, scherpe prijzen en deskundig advies. Bovendien kunnen wij dankzij onze ruime voorraad altijd snel leveren. Heeft u nog speciale wensen met betrekking tot uw nieuwe tuinhuis of blokhut? Of heeft u behoefte aan deskundig advies? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of loop eens binnen bij onze showroom in Kesteren. Onze medewerkers helpen u graag verder!


Lees minder...Desc

3 Items

per pagina
 1. Karibu Paviljoen Carport Krin 3
  Karibu Paviljoen Carport Krin 3
  Karibu Paviljoen Carport Krin 3
  • 778x431
  • Hogedruk Geïmpregneerd
  • Scandinavisch Vurenhout
  € 1.899,99
 2. Karibu Paviljoen Carport Krin 2
  Karibu Paviljoen Carport Krin 2
  Karibu Paviljoen Carport Krin 2
  • 592x338
  • Hogedruk Geïmpregneerd
  • Scandinavisch Vurenhout
  € 1.399,99
 3. Karibu Paviljoen Carport Kirn 1
  Karibu Paviljoen Carport Kirn 1
  Karibu Paviljoen Carport Kirn 1
  • 431x431
  • Hogedruk Geïmpregneerd
  • Scandinavisch Vurenhout
  € 1.049,99
Desc

3 Items

per pagina
To Top
persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je deskundig advies? Neem contact met ons op!

persoonlijk advies