Karibu

Karibu tuinhuis

Het maakt niet uit of u nu op zoek bent naar een compact en eenvoudig tuinhuisje om uw tuingereedschap kwijt te kunnen, een luxe blokhut met alles erop en eraan, of iets daar tussenin. In het assortiment Karibu tuinhuizen en blokhutten van De Hoeve Buitenleven vindt u ongetwijfeld wat u zoekt!


Lees meer...

Over Karibu

Het in Duitsland gevestigde Karibu werd opgericht in 1993. Het bedrijf erachter is echter al sinds 1889 gespecialiseerd in houtconstructies. Mede dankzij die ervaring en expertise is Karibu uitgegroeid tot een van de marktleiders van Europa. Het merk heeft haar assortiment houten tuinhuisjes in de afgelopen 26 jaar uitgebreid met onder andere sauna’s, terrasoverkappingen, paviljoens, carports, zwembaden, speeltoestellen en plantenbakken. Deze worden stuk voor stuk vervaardigd uit eersteklas vurenhout uit Noord-Europa.


Ons assortiment Karibu tuinhuizen

Dankzij de enorme verscheidenheid aan modellen en afmetingen biedt onze collectie Karibu blokhutten en tuinhuizen voor ieder wat wils. Wilt u uw Karibu tuinhuis onbehandeld, geïmpregneerd, geverfd of gecoat hebben? Met of zonder overkapping? Met plat dak, lessenaarsdak of zadeldak? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Naast Karibu tuinhuizen en blokhutten leveren wij ook Karibu overkappingen en veranda’s en Karibu carports en garages.


Karibu blokhut kopen

Een Karibu blokhut of tuinhuis kopen doet u heel gemakkelijk online via de online shop van De Hoeve Buitenleven. U profiteert daarbij van scherpe prijzen, snelle levertijden en een prima service. Heeft u interesse in een van onze Karibu blokhutten, maar heeft u nog vragen of specifieke wensen? Kom dan eens langs bij onze showroom! Hier kunt u ons ruime assortiment op uw gemak van dichtbij bekijken en uw wensen bespreken met onze adviseurs. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice via 0488-488826 of een mailtje sturen naar info@dehoevebuitenleven.nl.


Lees minder...We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
To Top
persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je deskundig advies? Neem contact met ons op!

persoonlijk advies