Maatwerk buitenverblijven

Buitenverblijf op maat

Als u uw tuin optimaal wilt benutten, dan is een buitenverblijf een uitstekende investering. De standaard buitenverblijven van De Hoeve Buitenleven zijn bijzonder robuust en praktisch, ongeacht of ze gebruikt worden als tuinkantoor, voor gezellige samenkomsten of om je even terug te trekken uit de drukte in huis. Maar het feit dat ze praktisch zijn, betekent echter niet dat een buitenverblijf niet origineel kan zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om uw nieuwe buitenverblijf op maat te laten bouwen!

Lees meer...

Hoe ontwerp ik mijn ideale maatwerk buitenverblijf?

Wanneer u uw nieuwe buitenverblijf gaat ontwerpen, is het belangrijk om na te denken over hoe u de ruimte wilt gaan gebruiken. Daarnaast dient u rekening te houden met de beschikbare ruimte in uw tuin, de omgeving en de blootstelling aan weersinvloeden. Wanneer uw tuin het grootste deel van de dag in de zon ligt, is een buitenverblijf met een overkapping en veranda het overwegen waard. Als u zelf al een ontwerp heeft gemaakt dat u door ons wilt laten bouwen, dan doen we dat natuurlijk graag. Maar het is ook mogelijk om samen met een van onze adviseurs een ontwerp te maken voor uw nieuwe buitenverblijf op maat.

De mogelijkheden van een buitenverblijf op maat

Wanneer u De Hoeve Buitenleven inschakelt voor het realiseren van een buitenverblijf op maat, heeft u alle vrijheid met betrekking tot afmetingen, indelingen, houtsoorten, afwerkingen en daktypes. Van eenvoudige tuinhuisjes tot luxe tuinkantoren en recreatieverblijven met alles erop en eraan, u kunt werkelijk alle kanten op!

Buitenverblijf op maat kopen

Bent u benieuwd naar wat er zoal mogelijk is op het gebied van buitenverblijven op maat? Wij nodigen u graag uit om langs te komen bij onze showroom in Kesteren. Hier kunt u zich in alle rust oriënteren en inspiratie opdoen voor uw eigen buitenverblijf. U kunt ook meteen een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met een van onze adviseurs, zodat we uw wensen kunnen bespreken. Op basis daarvan stellen wij graag een vrijblijvende offerte op voor uw buitenverblijf op maat. Neem gerust contact op met De Hoeve Buitenleven voor meer informatie!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
To Top
persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je deskundig advies? Neem contact met ons op!

persoonlijk advies