Maatwerk tuinhuizen

Tuinhuis op maat

Bij De Hoeve Buitenleven heeft u de keuze uit een bijzonder uitgebreid assortiment tuinhuizen en blokhutten. Deze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan uitvoeringen en afmetingen. Het is echter ook mogelijk om een tuinhuis op maat te laten maken!

Lees meer...

Waarom tuinhuizen op maat?

Door een tuinhuis op maat te laten maken hoeft u geen genoegen te nemen met een tuinhuis dat minder dan ideaal is. Onze tuinhuisjes op maat kunnen namelijk volledig aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. “Is dat dan niet heel prijzig?” vraagt u zich wellicht af. Dat zal u nog verrassen!

Mede dankzij de goede samenwerking en afspraken met onze fabrikanten kunnen wij tuinhuizen op maat realiseren tegen bijzonder gunstige prijzen. Bovendien doet u een investering waar u jarenlang ontzettend veel plezier van zult hebben.

De mogelijkheden van tuinhuisjes op maat

Heeft u zelf een ontwerp gemaakt dat u graag door ons wilt laten bouwen? De Hoeve Buitenleven is u graag van dienst! Heeft u echter nog geen ontwerp of alleen een globaal idee van wat u wilt of nodig heeft, dan kunt u ook een afspraak maken met een van onze vakmensen om samen een ontwerp te maken voor uw maatwerk tuinhuis. Daarbij kunnen we u vanzelfsprekend alles vertellen over de mogelijkheden op het gebied van houtsoorten, afwerkingen en daktypes.

Wilt u liever eerst wat inspiratie opdoen, bezoek dan onze showroom in Kesteren. Hier kunt u naast een ruim assortiment met tuinhuisjes ook schitterende overkappingen en veranda’s bewonderen.

Tuinhuis op maat kopen

Heeft u behoefte aan meer informatie met betrekking tot een tuinhuis op maat, of kunt u wel wat deskundig advies gebruiken bij het maken van een ontwerp? Neem dan contact op met De Hoeve Buitenleven en maak vandaag nog een afspraak met een van onze adviseurs. We stellen graag een offerte voor u op, geheel vrijblijvend uiteraard!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
To Top
persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je deskundig advies? Neem contact met ons op!

persoonlijk advies