Montageservice

Het is mogelijk om gebruik te maken van onze montage service. Wij bieden bij vrijwel alle modellen montage aan. De kosten hiervoor worden bij onze eigen De Hoeve collectie op de website vermeld. Als de montage kosten niet vermeld staan bij het model dan kunt u contact met ons opnemen en hiernaar informeren (circa 30% van het de totale kosten).

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst plannen wij de montagedatum in. Hier ontvangt u vervolgens een bevestiging van. Mocht de montagedatum niet uitkomen dan kunt u contact met ons opnemen en zullen wij deze verplaatsen. Voordat onze monteurs komen zullen er enkele voorbereidingen getroffen moeten worden, deze kunt u opvragen bij een van onze adviseurs. Dit kan per model verschillen.

Het kan natuurlijk gebeuren dat er complicaties optreden tijdens of na montage. Mocht dit bij u het geval zijn dan vragen wij u zo snel mogelijk contact met ons op te nemen per mail. Graag ontvangen wij dan uw klantgegevens en een aantal foto’s van de situatie. Wij zullen dan op zoek gaan naar een passende oplossing.

To Top