Buitenverblijven plat dak

Wie zich gaat oriënteren op de mogelijkheden van een buitenverblijf, zal merken dat vrijwel alle daktypes verkrijgbaar zijn. Ook voor buitenverblijven met een plat dak bent u bij De Hoeve Buitenleven aan het juiste adres. Bekijk het actuele aanbod online of kom eens langs bij onze showroom om inspiratie op te doen!

Lees meer...

Waarom een buitenverblijf met plat dak?

Een buitenverblijf met plat dak biedt u meerdere voordelen. Om te beginnen heeft u met een plat dak aanzienlijk meer bruikbare ruimte dan met een schuin dak. U kunt dus de volledige hoogte van uw buitenverblijf benutten. Een plat dak maakt het tevens mogelijk om meer met het dak te doen; zo kunt u bijvoorbeeld overwegen om een dakterras te maken. Of wat dacht u van een groen dak? Met de juiste dakbedekking is het ook mogelijk om regenwater op te vangen, wat u weer kunt gebruiken voor uw sanitaire voorzieningen of het bewateren van uw tuin. En mocht u in de toekomst een extra verdieping aan uw buitenverblijf willen toevoegen, dan is dat met een plat dak een stuk makkelijker. Daar komt bij dat buitenverblijven met plat dak over het algemeen goedkoper in aanschaf zijn dan bijvoorbeeld buitenverblijven met zadeldak.

Ons assortiment buitenverblijven met plat dak

Bij De Hoeve Buitenleven vindt u een uitgebreid assortiment buitenverblijven met plat dak, van topmerken zoals Lugarde, Trendhout en Karibu. Deze zijn leverbaar in een breed scala aan afmetingen en modellen. U heeft de keuze uit verschillende houtsoorten, zowel behandeld als onbehandeld. Zo hebben we naast buitenverblijven van Noord-Europees vurenhout bijvoorbeeld ook schitterende Douglas buitenverblijven. Afhankelijk van het model van uw keuze heeft u allerlei aanpassingsmogelijkheden. Zo stelt u eenvoudig uw ideale buitenverblijf met plat dak samen!

Buitenverblijf met plat dak kopen

Een buitenverblijf met plat dak kopen doet u natuurlijk bij De Hoeve Buitenleven. Bij ons bent u namelijk niet alleen verzekerd van het meest uitgebreide aanbod, maar ook van de scherpste prijzen. Bovendien kunnen wij dankzij onze ruime voorraad doorgaans bijzonder snel leveren. Mocht u het fijn vinden om onze buitenverblijven eerst op uw gemak ‘in het echt’ te bekijken, dan bent u van harte welkom bij onze showroom in Kesteren (nabij Wageningen). Voor vragen kunt u ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
To Top
persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je deskundig advies? Neem contact met ons op!

persoonlijk advies