Buitenverblijven zadeldak

Wilt u graag een buitenverblijf aanschaffen? U heeft tegenwoordig eindeloos veel opties op het gebied van modellen, afmetingen en materialen. Het dak is ook iets om goed over na te denken. Elk daktype biedt namelijk zo zijn eigen unieke uitstraling en voordelen. Neem eens een kijkje in het aanbod van De Hoeve Buitenleven – wij hebben namelijk ook schitterende buitenverblijven met zadeldak op voorraad! 

Lees meer...

Waarom een buitenverblijf met zadeldak?

We spreken van een zadeldak wanneer er twee dakvlakken in een omgekeerde V-vorm samenkomen in de nok. Een buitenverblijf met zadeldak biedt verschillende voordelen. Zo bent u met een zadeldak verzekerd van een uitstekende windbestendigheid. Dankzij de hellende dakvlakken kan er geen hemelwater op het dak blijven staan, want dit loopt er direct vanaf. U kunt de hellingshoek van een zadeldak in principe zo steil maken als u zelf wilt; hoe steiler het dak, hoe meer leefruimte. Daarnaast heeft u eindeloos veel mogelijkheden met betrekking tot de dakbedekking. Afhankelijk van de hellingshoek en de situering van het buitenverblijf is het tevens mogelijk om zonnepanelen op het dak te plaatsen.

Ons assortiment buitenverblijven met zadeldak

Als het op buitenverblijven met zadeldak aankomt, dan kunt u bij De Hoeve Buitenleven werkelijk alle kanten op. U heeft de keuze uit vele verschillende modellen, vervaardigd uit Noord-Europees vurenhout of Douglashout. Met topmerken zoals Lugarde en Trendhout bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit! 

Behalve voor buitenverblijven met zadeldak kunt u ook bij ons terecht voor onder andere buitenverblijven met plat dak.

Buitenverblijf met zadeldak kopen

Bij De Hoeve Buitenleven bent u aan het goede adres voor de aanschaf van een nieuw buitenverblijf met zadeldak. U kunt het model van uw keuze veilig en gemakkelijk online bestellen. Echter weten wij dat veel van onze klanten het prettig vinden om onze buitenverblijven eerst even van dichtbij te bewonderen. We nodigen u dan ook graag uit om eens langs te komen bij onze showroom in Kesteren (Gelderland). Voor meer informatie met betrekking tot de aanschaf van een buitenverblijf kunt u ook even contact met ons opnemen. Bel of mail ons gerust; het team van onze klantenservice staat u graag te woord!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
To Top
persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je deskundig advies? Neem contact met ons op!

persoonlijk advies