Onze bestsellers

Bestverkochte overkappingen en veranda’s

Het kan nog een behoorlijke uitdaging zijn om een keuze te maken uit het enorme aanbod overkappingen en veranda’s. Om u op weg te helpen hebben wij alle bestseller overkappingen en veranda’s die we bij De Hoeve Buitenleven hebben, voor u op een rijtje gezet. Laat u inspireren door onze bestsellers!


Lees meer...

Meest verkochte overkappingen en veranda’s: de trend van dit moment

Als specialist op het gebied van veranda’s en overkappingen weten we hoe belangrijk het is om in te spelen op de behoeften van onze klanten. We zorgen er dan ook voor dat we de laatste trends nauwlettend in de gaten houden, zodat we ons aanbod hierop kunnen aanpassen. Zo zien we de laatste jaren een groeiende behoefte aan het gebruik van duurzame materialen. Niet alleen voor tuinhuisjes en blokhutten, maar ook voor overkappingen en veranda’s. Steeds meer mensen kiezen voor Douglas overkappingen en veranda’s; niet alleen vanwege de warme uitstraling van Douglashout, maar ook vanwege het feit dat Douglas een duurzame houtsoort is. Onbehandeld Douglashout gaat al met gemak 10 tot 15 jaar mee! Mensen die kiezen voor een andere houtsoort, geven de voorkeur aan een behandelde overkapping of veranda. Hiermee bent u verzekerd van een langere levensduur en 10 jaar garantie tegen houtrot.


Populaire overkappingen en veranda’s kopen

De meest populaire overkappingen en veranda’s zijn online te bestellen bij De Hoeve Buitenleven. Vanzelfsprekend tegen de meest gunstige prijzen, zoals u dat van ons gewend bent! Daarbij kunnen wij dankzij onze grote voorraad doorgaans zeer snel leveren. Kunt u het gewenste model niet vinden, of heeft u vragen over de aanschaf van een overkapping of veranda? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 0488-488826. U bent uiteraard ook van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in Kesteren. Hier kunt u onze bestverkochte overkappingen en veranda’s op uw gemak van dichtbij bekijken.


Lees minder...Asc

1 Item

per pagina
 1. De Hoeve Overkapping Groningen
  De Hoeve Overkapping Groningen
  De Hoeve Aluminium Veranda Allure
  • 600cm x 300cm
  • Noord-Europees vurenhout, Hout
  • Gecoat/geverfd
  • Levertijd 1 week!
  • Op voorraad
  Speciale prijs €7.102,00 Reguliere prijs €7.812,00
Asc

1 Item

per pagina
To Top
Beste bezoeker
Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op andere dagen van de week terug.
persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je deskundig advies? Neem contact met ons op!

persoonlijk advies