Beoordelingen

Schrijf uw beoordeling
Goede service, mooi assortiment en topkwaliteit materialen. Maar het grootste compliment gaat toch wel naar de montageservice! Mijn blokhut met overkapping (3.50 m x 7.80 m) stond in een kleine 4 uur volledig opgezet.
20 mei 2029
Beoordeling
100%
Profile image
Joey
Vorig jaar augustus bij Diederick een tuinhuisje type Lugarde-Pro gekocht met aan 2 kanten houten vouwdeuren.Alles perfect geplaatst door het team van Ijmeren Buiteninrichting.Vanaf de plaatsing waren er al problemen met de vouwdeuren.Het afstellen is erg lastig en deuren bleven klemmen en scheef hangen.Het contact met Diederick was telkens prima en firma De Hoeve bleef proberen om het probleem op te lossen. Na 10 maanden samen tot de conclusie gekomen dat dit niet ging lukken. De Hoeve heeft toen in goed overleg met ons aangeboden om de vouwdeuren onder garantie te vervangen door glazen schuifwanden.De nieuwe schuifwanden bestelt en vandaag zijn ze geplaatst door Team van Ijmeren.Wij zijn heel erg tevreden over de geleverde nazorg en uitstekende service.Ik kan firma De Hoeve Buitenleven en van Ijmeren Buiteninrichting uit Kesteren aan iedereen aanbevelen.
20 augustus 2023
Beoordeling
100%
Profile image
Familie Onck
Wij hebben dit voorjaar een lugarde blokhut/veranda combinatie besteld. We zijn goed geholpen en we kregen een prima offerte waarin duidelijk vermeld stond wat we zouden krijgen. Het was wel lang wachten, want de fabriek staat niet in Nederland. Toen het werd geleverd was het waterdicht verpakt. Het plaatsen ging goed en was niet heel ingewikkeld. Ik heb hem zelf nog 2 x geschilderd en verwacht dat we nog jaren plezier zullen hebben van deze mooie combinatie.
20 november 2021
Beoordeling
100%
Profile image
Martin Schaap
Zoals een eerder recensie beschrijft zijn ook wij bij Fonteyn te Uddel geweest. Hier ging van alles mis waardoor wij verder zijn gaan kijken en wij uitkwamen bij De Hoeve. De showroom is wat klein (in vergelijking met Fonteyn) maar de uitleg was duidelijk. We werden netjes ontvangen en kregen goede uitleg. Omdat wij het tuinhuis nog in de vakantie wilde bouwen was een snelle levering gewenst. Dit was geen probleem en zelfs met onze leveringswens (begin van de week) werd rekening gehouden. Binnen een week werd de blokhut bij ons geleverd op de afgesproken tijd door een zeer vriendelijke chauffeur. Om 6:45 uur belde de chauffeur dat hij er met een paar minuten zou zijn. Met zijn Kooiaap kwam hij de straat in rijden, omdat de straatjes wat krap waren voor de grote vrachtwagen. De pallet werd precies op de juiste plek neergezet. Vanwege het slecht weer konden wij in de middag pas beginnen met het bouwen van blokhut Utrecht. Om 22:00 uur waren wij klaren en hebben wij met twee personen de klus geklaard. De opbouw handleiding is niet heel erg duidelijk. Maar met een beetje technisch inzicht kom je heel erg ver. We zijn zeer tevreden met onze blokhut en bevelen De Hoeve aan iedereen aan. Helaas kan ik hier geen foto's delen maar het resultaat mag er zijn. Nogmaals bedankt voor de snelle levering en mooie blokhut.
20 oktober 2020
Beoordeling
100%
Profile image
van de Kooij
Top bedrijf !!!!. In juni bestelden wij bij de Firma Fonteyn te Uddel een overkapping (Gerthilde 400×400) met een levertijd van 8 weken. De poeren namen wij mee om te stellen. Deze bleken verkeerd te zijn en weer terug om te ruilen. Inmiddels was de levertijd op gelopen naar 12 weken. Begin september en de informatiesite bezocht en de levering zou de volgende week plaatsvinden. Op de afgesproken dag met de tijd tussen 16.00 en 18.00 kwam er niemand opdagen. De volgende ochtend om 07.00 uur de transporteur gebeld en die vertelde dat de order 2 dagen geleden was terug getrokken omdat de overkapping niet te leveren was. Wij hadden dus niets van hun vernomen. Volgende ochtend maar weer voor de 5de keer naar Uddel. Al gauw bleek dat men niet van ons bezoek gediend was, verkoper voelde zich beledigd en op ons verzoek kwam de supervisor die niet wilde praten en gelijk ons rekeningnummer vroeg om de aanbetaling terug te storten. Je zult begrijpen dat wij woest waren. Weer thuis gekomen gelijk enige site's bezocht en kwamen uit bij de Firma De Hoeve buitenleven te Kesteren omdat die een overkapping met de juiste maten op voorraad had staan. ( heet bij hun alleen De Antwerpen) Gelijk gebeld en we kregen Diederick aan de lijn die vroeg of we hem dan op de web wilde bestellen. We konden er niet inkomen en met spoed terug gebeld of de overkapping inderdaad aanwezig was en dat wij dan direkt in de auto zouden springen om de koop te bevestigen. Diederick vond dat niet nodig en we konden alles door de telefoon regelen. 15 minuten later hadden wij de koopovereenkomst en de levertijd met bezorg uur al op de mail staan. Blijer konden ze ons niet maken daar immers de poeren in beton stonden. Wat een fantastische zaak en we zullen aan een ieder die een tuinhuisje ,veranda of overkapping wil aan schaffen zeer zeker de Firma De Hoeve aanbevelen !!!!! Tot slot nog een pluim voor de chauffeur die op de afgesproken tijd belde dat die er met 20 minuten zou zijn, een zeer nette jongen die met een prachtige Scania aan al onze wensen voldeed. Het is een lang verhaal geworden maar wij vinden dat een ieder mag weten wat er zich afgespeeld heet, dus mensen ga naar Kesteren !!!!!!!!!!!!!!!
27 september 2020
Beoordeling
100%
Profile image
Ron en Riek Hagenaars
In de drukke Coronatijd, De Hoeve Overkapping Heerenveen besteld. Deze was uit voorraad leverbaar, dus een paar dagen later lag hij al op onze oprit. Netjes afgeleverd door een goede chauffeur. Ben vakkundig te woord gestaan bij de aanschaf hiervan. Een dikke puim voor dit bedrijf.
10 september 2020
Beoordeling
100%
Profile image
Cor Hengstmengel
Niets dan goeds over de service en aflevering. Ook de kwaliteit van de geleverde schuur/veranda is top
7 september 2020
Beoordeling
100%
Profile image
dick bos
Wij hebben bij De Hoeve buitenleven een blokhut besteld en laten bouwen, geweldig geregeld allemaal. Alles kon, niets was te gek. Diederik is een top, regelt alles super snel en vriendelijk. Niks was een probleem! Zou De Hoeve zeker aanraden aan andere mensen! Bedankt voor alles Diederik!
24 juni 2020
Beoordeling
100%
Profile image
Fedor Haringcaspel
Heel tevreden. Prachtig tuinhuisje. Mooie prijs en vraag korting , die krijg je als beloofd Prettige no nonsense behandeling en vlotte afhandeling. Een aanrader met prima service.
31 mei 2020
Beoordeling
100%
Profile image
Theo Kers
Blokhut Parijs besteld. Nog geen week later al geleverd. Aardige chauffeur, die het pakket zo ver als hij kon afleverde. Het was een paar dagen knutselen en nu zijn we er blij mee.
14 mei 2020
Beoordeling
100%
Profile image
Ruud Gosselink
To Top