Metalen tuinhuizen

Als we het hebben over tuinhuizen, dan denken de meeste mensen als eerst aan houten tuinhuizen. En hoewel daar absoluut niets mis mee is, zien we bij De Hoeve Buitenleven dat metalen tuinhuizen steeds populairder worden. Bent u benieuwd of een metalen tuinhuis iets voor u is? Bekijk ons actuele aanbod online of kom eens langs bij onze showroom!

Lees meer...

 

Wat zijn de voordelen van een metalen tuinhuis?

Een metalen tuinhuis is:

  • Duurzaam: Metaal is een materiaal dat niet zo makkelijk te beschadigen is. Een metalen tuinhuis is dan ook sterk, degelijk en robuust. U profiteert van een tuinhuis met een lange levensduur, zonder dat u tijd en geld hoeft in herstelwerkzaamheden hoeft te steken.
  • Weersbestendig: Tuinhuizen van metaal zijn uitstekend bestand tegen de wisselende weersomstandigheden in ons land. Waar hout vaak gaat werken bij temperatuurschommelingen, heeft u hier met metaal geen last van.
  • Onderhoudsarm: Heeft u niet de tijd of de energie om aan het onderhouden van uw tuinhuis te besteden, dan is een metalen tuinhuisje echt het overwegen waard. Waar een houten tuinhuis na verloop van tijd opnieuw geschuurd, geïmpregneerd, gebeitst en/of geverfd moet worden om houtrot en verval te voorkomen, heeft u nauwelijks omkijken naar een tuinhuis van metaal.
  • Brandveilig: Metaal is een brandvertragend materiaal; het smelt pas bij extreem hoge temperaturen. Een tuinhuis van metaal is dus ook een hele verantwoorde keuze als het op brandveiligheid aankomt.

De mogelijkheden van onze metalen tuinhuizen

Het assortiment van De Hoeve Buitenleven biedt verrassend veel keus als het aankomt op metalen tuinhuizen. Er zijn diverse modellen in een breed scala aan afmetingen verkrijgbaar, voorzien van een plat dak, een lessenaarsdak of een zadeldak. Zo kunt u kiezen voor een van de metalen tuinhuizen van Biohort, of voor een voordelig exemplaar van ons eigen merk. Naast de standaard metalen tuinhuizen zitten er ook modellen tussen die dienst kunnen doen als poolhouse, tuinkantoor of mini-garage.?


Metalen tuinhuis kopen

Heeft u uw ideale metalen tuinhuis al gevonden in ons assortiment? Dan kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. Voor een metalen tuinhuis op maat kunt u ook online een offerte aanvragen. Dat gezegd begrijpen we als geen ander dat veel mensen het prettig vinden om een nieuw tuinhuisje eerst even ‘in het echt’ te bekijken. U bent dan ook van harte welkom bij onze showroom in Kesteren, waar we diverse modellen hebben opgesteld.Lees minder...

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
To Top
persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je deskundig advies? Neem contact met ons op!

persoonlijk advies