Tonvormig dak

Tuinhuis met tonvormig dak

Vind u die authentieke Scandinavische lodges ook altijd zo mooi? De Hoeve Buitenleven biedt een schitterende collectie houten tuinhuisjes met tonvormig dak, waarmee u zo’n unieke lodge gewoon in uw eigen tuin kunt neerzetten. Laat u inspireren door de mogelijkheden!


Lees meer...

Waarom een blokhut met tonvormig dak?

Een tuinhuisje met tonvormig dak biedt net even meer staruimte dan een tuinhuis met een plat dak. De belangrijkste reden om te kiezen voor een tonvormig dak is echter de uitstraling, die doet denken aan Scandinavische blokhutten. De symmetrie van dit daktype spreekt veel mensen aan. Ook aan de binnenkant ziet het dak er erg mooi uit.


Ons assortiment tuinhuizen met tonvormig dak

Wij leveren een aantal tuinhuizen met tonvormig dak van het merk Karibu. Deze zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig Scandinavisch vurenhout en verkrijgbaar in diverse afmetingen. Voor de dakbedekking van het tonvormig dak heeft u de keuze uit rechthoekige, asymmetrische of zogeheten ‘beverstaart’ dakshingles in verschillende kleuren. De deur van deze tuinhuisjes kan zowel aan de voorzijde als aan de gootzijde gemonteerd worden.

Behalve blokhutten met tonvormig dak leveren wij ook andere daktypes. Hierbij kunt u denken aan blokhutten met platdak, blokhutten met getrapt dak en blokhutten met piramidedak.


Blokhut tonvormig dak kopen

Heeft u al een mooie blokhut met tonvormig dak op het oog? Dan kunt u deze heel snel en gemakkelijk online bestellen. Bij De Hoeve Buitenleven profiteert u altijd van scherpe prijzen, en dankzij onze ruime voorraad kunnen wij altijd snel leveren. Wilt u onze tuinhuizen en blokhutten liever eerst van dichtbij bekijken voordat u een keuze maakt, dan nodigen wij u van harte uit om langs te komen bij onze showroom. U kunt vanzelfsprekend ook even contact opnemen met onze klantenservice voor vragen of deskundig advies. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar op telefoonnummer 0488-488826 of per mail via info@dehoevebuitenleven.nl.


Lees minder...Desc

3 Items

per pagina
 1. Karibu Blokhut Taha 3
  Karibu Blokhut Taha 3
  Karibu Blokhut Taha 3
  • 297x297
  • Onbehandeld
  • Scandinavisch Vurenhout
  € 1.749,99
 2. Karibu Blokhut Taha 2
  Karibu Blokhut Taha 2
  Karibu Blokhut Taha 2
  • 247x247
  • Onbehandeld
  • Scandinavisch Vurenhout
  € 1.399,99
 3. Karibu Blokhut Taha 1
  Karibu Blokhut Taha 1
  Karibu Blokhut Taha 1
  • 192x192
  • Onbehandeld
  • Scandinavisch Vurenhout
  € 1.079,99
Desc

3 Items

per pagina
To Top
persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je deskundig advies? Neem contact met ons op!

persoonlijk advies