5,6 en 8 hoekige tuinhuizen en blokhutten

Vijfhoekig tuinhuis

Mensen willen steeds efficiënter omgaan met de beschikbare ruimte in hun tuin. Er is dan ook steeds meer vraag naar alternatieven voor vierkante of rechthoekige tuinhuizen. De Hoeve Buitenleven biedt u de ideale oplossing in de vorm van een vijfhoekig tuinhuis. Een vijfhoekig tuinhuis heeft niet alleen maar een mooie uitstraling; dit type tuinhuizen kan namelijk perfect in een hoek geplaatst worden, zodat u meer ruimte overhoudt in uw tuin.


Lees meer...

Onze 5-, 6- en 8-hoekig tuinhuis collectie

Wanneer u op zoek bent naar een tuinhuis met schuine zijde, dan vindt u bij De Hoeve Buitenleven verschillende modellen. Zo kunt u kiezen voor een vijfhoekig tuinhuis, een 6 hoekig tuinhuis of een 8 hoekig tuinhuis. Er zijn diverse afmetingen verkrijgbaar – zo kunnen wij voor elke tuin een perfect passend tuinhuis leveren! Al onze tuinhuizen met schuine zijden zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardig Noord-Europees vurenhout, dat door het koude klimaat waarin de bomen groeien een gelijkmatige, sterke structuur heeft. Kunt u toch niet vinden wat u zoekt in ons aanbod? Of heeft u een specifiek idee in uw hoofd dat u graag zou willen uitwerken? U kunt ook bij ons terecht voor een tuinhuis op maat!


Mogelijkheden van een vijfhoekig tuinhuis

De meeste tuinhuisjes van De Hoeve Buitenleven worden standaard onbehandeld geleverd, maar u kunt ook kiezen voor behandeld hout. Via de 3D-configurator kunt u eenvoudig aangeven of u de wanden wilt laten impregneren, beitsen of sproeien. Ook de palen, boeidelen, vloeren, daken, ramen en deuren kunnen worden behandeld. U heeft de keuze uit diverse daktypes en dakbedekkingen, deuren en ramen. Ook op het gebied van raam- en deurbeslag, vloeren en isolatie zijn er vele mogelijkheden. Zo stelt u heel eenvoudig uw ideale tuinhuis met schuine zijde samen!


Tuinhuis met schuine zijde kopen

Een vijfhoekig tuinhuis of ander tuinhuis met schuine zijde kopen? Dat is zo geregeld bij De Hoeve Buitenleven! U profiteert bij ons altijd van aantrekkelijke prijzen, een snelle levering en een uitstekende service. Kunt u het gewenste model niet vinden, of heeft u vragen over de aanschaf van een vijfhoekig tuinhuis? Neemt u dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 0488-488826. U bent uiteraard ook van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in Kesteren. Hier kunt u ons assortiment op uw gemak van dichtbij bekijken of u door onze medewerkers van deskundig advies laten voorzien.


Lees minder...We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
To Top
Beste bezoeker
Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op andere dagen van de week terug.
persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je deskundig advies? Neem contact met ons op!

persoonlijk advies