Woodfeeling

Woodfeeling tuinhuis

Wanneer u een tuinhuis of blokhut koopt, dan zoekt u natuurlijk naar een goede prijs/kwaliteit verhouding. Met de Woodfeeling tuinhuizen en blokhutten bent u daarvan verzekerd! De Woodfeeling collectie is heel gemakkelijk online te bestellen bij De Hoeve Buitenleven. Neem meteen een kijkje in het aanbod!


Lees meer...

Over Woodfeeling

Woodfeeling is een dochteronderneming van het Duitse Karibu. Het merk biedt tuinhuizen en blokhutten van dezelfde hoogwaardige kwaliteit, tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Met meer dan 25 jaar ervaring weet Woodfeeling altijd moeiteloos in te spelen op de individuele behoeften van haar klanten. En dat zien we graag bij de merken die we verkopen!


Ons assortiment Woodfeeling tuinhuizen

Onze Woodfeeling collectie biedt u de keuze uit een breed scala aan uitvoeringen en afmetingen. Woodfeeling tuinhuizen en blokhutten zijn verkrijgbaar met plat dak, lessenaarsdak of zadeldak. Afhankelijk van het gekozen model heeft u de keuze uit allerlei opties met betrekking tot vloer, dak, dakgoten en afwerking van het hout. Daarbij kunnen veel modellen met overkapping worden geleverd.

Is een tuinhuis of blokhut geen optie voor u maar heeft u wel behoefte aan opbergruimte in de tuin? Neem dan eens een kijkje in onze collectie Biohort tuinkasten!


Woodfeeling blokhut kopen

Een Woodfeeling blokhut kopen bij De Hoeve Buitenleven doet u heel gemakkelijk online! U bent bij ons altijd verzekerd van een groot assortiment en lage prijzen. Daarbij kunnen wij dankzij onze ruime voorraad altijd snel leveren! Heeft u speciale wensen met betrekking tot uw Woodfeeling blokhut of tuinhuis? Of heeft u behoefte aan een deskundig advies op maat? Kom dan langs bij onze showroom in Kesteren. Indien u niet in de gelegenheid bent om langs te komen kunt u vanzelfsprekend ook even contact opnemen met onze klantenservice. Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen!


Lees minder...We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
To Top
persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je deskundig advies? Neem contact met ons op!

persoonlijk advies