Onze maatwerkoplossingen

Op maat gemaakte carport

Wenst u een op maat gemaakte carport of garage? Bij De Hoeve Buitenleven bent u aan het goede adres! Of u nu een eigen ontwerp wilt laten bouwen of een van onze standaard carports of garages als basis wilt gebruiken, het kan allemaal. Met een garage of carport op maat heeft u altijd een uniek product op uw oprit of in uw tuin staan. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden!


Lees meer...

De mogelijkheden van een garage op maat

Bij de Hoeve Buitenleven hebben we speciale tekenprogramma’s voor het ontwerpen van een garage op maat. Zo ziet u direct hoe uw garage eruit komt te zien. U kunt alles zelf bepalen: de afmetingen, het daktype, de houtsoort en de afwerking. Het is ook mogelijk om een op maat gemaakte carport met een berging te laten ontwerpen, zodat u uw spullen veilig kan opbergen en uw auto beschermd en droog onder de carport staat. Bent u eenmaal tevreden met het ontwerp, dan gaan wij voor u aan de slag om uw garage tot op de centimeter op maat te maken.


De juiste houtsoort voor uw carport op maat

Uw op maat gemaakte garage of carport kan uit verschillende houtsoorten worden vervaardigd. Zo kunt u kiezen voor Noord-Europees vurenhout. Deze houtsoort is afkomstig uit de koudere landen, waar de bomen langzamer groeien. Hierdoor heeft het hout een zeer sterke en stabiele structuur. Ook heel populaire zijn onze Douglas carports en garages. Douglas hout staat bekend om zijn schitterende warme uitstraling en lange levensduur. Zelfs onbehandeld heeft Douglas hout een levensduur van 10 tot 15 jaar!


Op maat gemaakte garage kopen

Een op maat gemaakte garage kopen doet u natuurlijk bij De Hoeve Buitenleven! Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied en helpen u dan ook graag met een deskundig advies. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij doorgaans snel inspelen op uw individuele behoeften. Kom gerust eens langs bij onze showroom in Kesteren! Hier kunt u, onder het genot van een bak koffie, uw wensen voor een garage, tuinhuis of carport op maat bespreken met een van onze adviseurs.


Lees minder...

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
To Top
persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je deskundig advies? Neem contact met ons op!

persoonlijk advies