Maatwerk blokhutten

Blokhut op maat

Het maakt niet uit of u nu een blokhut als buitenverblijf, als thuiskantoor of als recreatiewoning wilt gebruiken; bij De Hoeve Buitenleven bent u aan het juiste adres voor een blokhut op maat. Onze vakmensen helpen u graag bij het ontwerpen van een maatwerk blokhut die in alle opzichten aan uw wensen voldoet. Maar u kunt ons ook inschakelen voor het bouwen van een door u ontworpen blokhut!

Lees meer...

Waarom blokhutten op maat?

De Hoeve Buitenleven heeft een zeer uitgebreid assortiment met standaard tuinhuizen en blokhutten, welke leverbaar zijn in vele verschillende modellen. Maar dankzij onze jarenlange ervaring weten we dat veel mensen specifieke wensen en behoeften hebben, bijvoorbeeld met betrekking tot afmetingen, afwerkingen en plaatsing van deuren en/of ramen. Indien dat ook voor u geldt, dan is een blokhut op maat laten bouwen echt aan te raden. U kunt uw nieuwe blokhut dan namelijk volledig naar uw wensen aanpassen.

De mogelijkheden van maatwerk blokhutten

Wilt u een blokhut op maat laten maken? Bij De Hoeve Buitenleven profiteert u van ongekend veel mogelijkheden! Zo kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een maatwerk blokhut van Noord-Europees vurenhout of Douglashout. Er zijn diverse houtdiktes mogelijk. Het hout kan onbehandeld geleverd worden, maar ook geïmpregneerd (met hogedruk of dompeltechniek), geverfd en/of gecoat. Ook wat betreft daktypes kunt u alle kanten op. Zo kan uw maatwerk blokhut worden uitgerust met een plat dak, een lessenaarsdak, een zadeldak of een pyramidedak.

Vanzelfsprekend zijn wij u ook graag van dienst bij het ontwerpen en bouwen van een tuinhuis op maat.

Blokhut op maat kopen

Heeft u interesse in een van onze maatwerk blokhutten? De Hoeve Buitenleven heet u graag welkom bij onze showroom in Kesteren! Bel ons op telefoonnummer 0488-488826 en maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek met een van onze deskundige adviseurs. Nadat we uw wensen hebben besproken kunnen wij een vrijblijvende offerte opstellen voor uw maatwerk blokhut.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
To Top
persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je deskundig advies? Neem contact met ons op!

persoonlijk advies