Maatwerk carports

Carport op maat

Wilt u een carport op maat laten maken? Bij De Hoeve Buitenleven bent u aan het goede adres! Het maakt niet uit of u nu een eigen ontwerp wilt laten bouwen of een van onze standaard carports en garages als basis wilt gebruiken en deze verder naar eigen inzicht wilt afwerken; het kan allemaal. Met een maatwerk carport op maat heeft u een uniek bouwwerk op uw oprit dat in alle opzichten aan uw wensen voldoet. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden!

Lees meer...

Waarom carports op maat?

De primaire reden dat mensen een carport laten bouwen is om hun voertuigen te beschermen tegen weersinvloeden zoals regen, hagel, sneeuw en zon. Omdat een carport in feite alleen een overkapping is, zijn de kosten veel lager dan voor een garage op maat. Het bouwproces van een carport is eenvoudiger en minder tijdrovend. Ook op de lange termijn zijn de kosten van een carport aanzienlijk lager; u heeft immers geen verlichting, elektronische deuren en andere voorzieningen nodig. En heeft u er al bij stil gestaan dat de waarde van uw woning stijgt wanneer u een carport laat bouwen? Het is dus een prima investering, ook voor wanneer u in de toekomst besluit uw huis te verkopen. Door een carport op maat te laten bouwen kunt u de constructie niet alleen volledig naar uw wensen ontwerpen, maar er ook voor zorgen dat deze naadloos aansluit op de stijl van uw woning.

De mogelijkheden van een maatwerk carport

Bij De Hoeven Buitenleven hebben we veel ervaring met het bouwen van carports op maat. Alle afmetingen zijn mogelijk. U heeft de keuze uit diverse materialen, welke op verschillende manieren behandeld kunnen worden. En heeft u al nagedacht over het dak? Uw maatwerk carport kan worden voorzien met een plat dak, een lessenaarsdak, een zadeldak of een kapschuurdak. Het is maar net waar u zelf de voorkeur aan geeft!

Carport op maat kopen

Heeft u zelf een ontwerp voor uw maatwerk carport, dan kan De Hoeve Buitenleven dit voor u realiseren. Maar u kunt ook contact opnemen en een afspraak maken met een van onze adviseurs om uw wensen te bespreken, waarna we samen een ontwerp kunnen maken. Wilt u liever eerst even rustig inspiratie opdoen? Breng dan een bezoek aan onze showroom in Kesteren. Hier krijgt u al een goed beeld van de mogelijkheden die u heeft op het gebied van carports op maat.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
To Top
Beste bezoeker
Op zondag zijn wij altijd gesloten. Wij beschouwen de zondag vanuit onze christelijke geloofsovertuiging als rustdag waarop wij geen commerciële activiteiten doen. Om die reden is het op zondag niet mogelijk om een bestelling te plaatsen. Graag zien wij u op andere dagen van de week terug.
persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je deskundig advies? Neem contact met ons op!

persoonlijk advies