Maatwerk garages

Garage op maat

Heeft u behoefte aan een (nieuwe) garage bij uw huis? De Hoeve Buitenleven is u graag van dienst! Wij bieden een ruim assortiment met standaard garages, maar we bouwen ook graag een garage op maat voor u. Dat kan op basis van uw eigen ontwerp of een ontwerp dat we samen met u maken. 

Lees meer...

Waarom een garage op maat?

Een garage beschermt uw voertuig optimaal tegen de weersinvloeden. En dan hebben we het niet alleen over neerslag, maar ook over zon; het zou toch zonde zijn als de lak van uw auto verkleurt! Ook als u een oldtimer heeft die u ’s winters moet schorsen, dan is het wel zo prettig als u het voertuig in uw eigen garage kwijt kunt. Veel mensen benutten hun garage echter niet alleen als stalling, maar ook als werkplaats. Het is dan ook een ideale oplossing voor iedereen die geregeld aan het sleutelen is. U kunt er natuurlijk voor kiezen om een van onze standaard carports en garages te bestellen. Maar als u specifieke wensen heeft met betrekking tot de afmetingen, materialen en afwerking, is een garage op maat laten bouwen zeker het overwegen waard.

De mogelijkheden van een maatwerk garage

Een garage op maat biedt u niet alleen maar de mogelijkheid om de afmetingen te bepalen; bij De Hoeve Buitenleven kunt u alles volledig naar uw wensen en behoeften aanpassen! Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen, zoals Douglashout of Noord-Europees vurenhout. U kunt onbehandeld hout bij ons bestellen zodat u dit zelf kunt behandelen, maar ook hogedruk geïmpregneerd en geverfd en/of gecoat hout behoren tot de mogelijkheden.

Goed om te weten: u kunt ook bij ons terecht voor een mooie carport op maat.

Garage op maat kopen

Heeft u inmiddels besloten om een garage op maat te laten maken? Kom vooral eens langs bij onze showroom in Kesteren om inspiratie op te doen. U kunt ook even contact opnemen en meteen een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Zodra wij uw wensen inzichtelijk hebben gemaakt stellen we graag een offerte op voor uw maatwerk garage. Dit is overigens geheel vrijblijvend!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
To Top
persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je deskundig advies? Neem contact met ons op!

persoonlijk advies