Maatwerk tuinhuizen met overkapping

Tuinhuis met overkapping op maat

Wanneer u over een tuin beschikt, dan is een tuinhuis eigenlijk onmisbaar. U kunt het namelijk voor uiteenlopende doeleinden gebruiken; als werkplaats, als schuur, als thuiskantoor of als buitenverblijf. Kiest u voor een tuinhuis met overkapping, dan kunt u zelfs bij regen heerlijk van uw buitenruimte genieten. De Hoeve Buitenleven is u graag van dienst bij het realiseren van een tuinhuis met overkapping op maat!

Lees meer...

De mogelijkheden van een tuinhuis met overkapping op maat

Een tuinhuis met overkapping op maat kan volledig worden aangepast aan uw specifieke situatie en eisen. Bovendien is het mogelijk om een ontwerp te maken waarmee u verloren ruimte in de tuin waar u nu weinig mee kunt alsnog te benutten. Als u onze standaard overkappingen en veranda’s bekijkt, krijgt u al een aardig beeld van de vele mogelijkheden die er zijn. Behalve het feit dat u alle vrijheid heeft met betrekking tot de afmetingen en indeling, kan uw maatwerk tuinhuis met overkapping worden vervaardigd uit diverse houtsoorten. Het hout kan zowel onbehandeld als geïmpregneerd geleverd worden. Ook op het gebied van daktypes kunt u werkelijk alle kanten op.

Aandachtspunten bij het ontwerpen van een maatwerk tuinhuis met overkapping

Voordat u (zelf of samen met een van onze vakmensen) aan de slag gaat met het maken van een ontwerp, raden we aan om de beschikbare ruimte op te meten en te bekijken hoe het tuinhuis het beste gepositioneerd kan worden. Daarnaast is het goed om te bedenken hoe u uw maatwerk tuinhuis met overkapping straks wilt gaan gebruiken. Dit is namelijk belang voor onder andere het bepalen van de hoogte van de wanden en de breedte van de deuropeningen. Vindt u het lastig om zelf iets te ontwerpen? Dat is geen enkel probleem! Onze adviseurs helpen u hier graag bij.

Maatwerk tuinhuis met overkapping kopen

Wilt zich graag eerst rustig oriënteren voordat u aan de slag gaat met een ontwerp? Bekijk ons aanbod tuinhuizen en blokhutten online of breng een bezoek aan onze showroom in Kesteren. U kunt vanzelfsprekend ook contact met ons opnemen en een afspraak maken voor een persoonlijk besprek met een van onze adviseurs. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar op telefoonnummer 0488-488826 en per mail via info@dehoevebuitenleven.nl.

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
To Top
persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je deskundig advies? Neem contact met ons op!

persoonlijk advies