Maatwerk veranda's en overkappingen

Maatwerk overkapping

De Hoeve Buitenleven biedt een enorm assortiment overkappingen en veranda’s. Echter kan het altijd gebeuren dat u niet de veranda aantreft die u in gedachten had. Of dat u niet de juiste maten kunt vinden. Gelukkig kunt u ook bij ons terecht voor een op maat gemaakte veranda of overkapping! Met een maatwerk veranda heeft u altijd een uniek product in uw tuin.


Lees meer...

De mogelijkheden van een maatwerk veranda

Heeft u zelf een ontwerp gemaakt voor een overkapping of veranda en wilt u deze door ons laten produceren? Of wilt u samen met een van onze ontwerpers een ontwerp maken, eventueel met een van onze standaard overkappingen en veranda’s als basis? Het kan allemaal bij De Hoeve Buitenleven! U bepaald zelf de houtsoort en –dikte, de afmetingen, het daktype, de vloer, de plaatsing van deuren en ramen en de afwerking. Als uw ontwerp eenmaal naar wens is, gaan wij aan de slag met de bouw van uw maatwerk veranda of overkapping. Tja, waarom zou u genoegen nemen met een overkapping die het net niet is, als u ook voor een perfecte op maat gemaakte overkapping kunt kiezen?

Behalve voor een op maat gemaakte overkapping of veranda kunt u ook bij ons terecht voor maatwerk tuinhuizen en blokhutten en maatwerk carports en garages.


Op maat gemaakte veranda kopen

U wilt graag een maatwerk overkapping voor uw tuin? Bij De Hoeve Buitenleven bent u aan het juiste adres. We nodigen u graag uit om langs te komen bij onze showroom. Hier kunt u samen met een van onze adviseurs uw wensen bespreken, onder het genot van een lekker bakje koffie. We adviseren om u een foto van de huidige situatie mee te nemen, alsmede de gewenste afmetingen van uw op maat gemaakte veranda of overkapping. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, bel ons dan gerust op telefoonnummer 0488-488826.


Lees minder...


We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
To Top
persoonlijk advies

Heb je vragen of wil je deskundig advies? Neem contact met ons op!

persoonlijk advies